Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Get Behind Me Satan

Επιτέλους ξαναβρήκα το χαμένο ύπνο μου. Το άγχος με εγκατέλειψε οριστικά και οι πονοκέφαλοι εξαφανίστηκαν. Τώρα που έμαθα ότι αυτό το σημαντικό πρόβλημα της εκπροσώπησης μας στην ερχόμενη Eurovision, λύθηκε και ο Sakis θα τιμήσει τη γαλανόλευκη, μπορώ και κοιμάμαι ήσυχος. Άντε καιρός ήταν γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ με αυτήν την καθυστέρηση της ΕΡΤ. Ούτε γκαστρωμένη να ήταν.
Και αφού έκανα μια αναφορά στη γαλανόλευκη δε μπορώ να παραλείψω ένα σχόλιο για τα εισιτήρια στο προολυμπιακό τουρνουά. Η τιμή τους είναι 20 ευρώ στα πέταλα και 60 ευρώ στις υπόλοιπες θέσεις. Επίσης το νερό κοστίζει 3 ευρώ. Κάτι ξέρουν οι παίκτες και λένε είναι μεγάλη τιμή να φοράς τη φανέλα της εθνικής.
Προσεχώς κούρσα.

10 σχόλια:

  1. θα εχει και παραολυμπιακο τουρνουα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o sakis tha mas ekproswpisei stin eurvision ksana? Mipws prospathisei na parei tin prwtia me tin deuteri opws o Rwsos? Tha exoume kai iceskater?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα, το σόου μας θα είναι πιο λιτό, θα έχει ντυθεί ο Σάκης αρσιβαρίστας και το χορευτικό θ' αποτελείται από κινέζες Σου-Λι που θα πετάνε κομφετί από ντόπα, ενώ το χορευτικό θα πλαισιώσει ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς ερμηνεύοντας ξανά τον Σάκη τον υδραυλικό και κάνοντας ζογκλερικά με κάβουρες και καζανάκια. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ δεν θα πάρει μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ok
    ta sizitame me fiery fairy
    pairneis autokinito
    kai pineis ta tsipoura edw
    2 se 1 emeis gia parea
    kool?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είχα internet ρε τρολ για να δω το μήνυμα, κρατήστε δυνάμεις για την επόμενη φορά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ax vre tseligka, den exete internet stin stani? Egw feugw agglia se kamia vdomada...ante ton xeimwna twra ta tsipoura

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μωρέ εγώ είχα εγκαταλείψει την τεχνολογία εντελώς αυτές τις μέρες, μέχρι και δωρεάν wireless είχαμε αλλά δεν το χρησιμοποίησα καθόλου. Πότε με το καλό επιστρέφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το νοέμβρη-δεκέμβρη για μόνιμα. αναμένω συνάντηση και τσίπουρα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή